TEMAAFTEN OM DANS

 

Mute Comp. Physical Theatre inviterer til temaften hvor teaterredaktør på Politiken, Monna Dithmer, taler om at se og opleve dans efterfulgt af forestillingen MOST TRUTHS ARE SO NAKED af Mute Comp. Physical Theatre.

OBS: Arrangementet er ændret: Monna Dithmer erstatter Anne Middelboe

 

Torsdag d. 19. marts 2015 kl. 18.00 – ca. 21.00

Dansehallerne, Store Carl, Pasteursvej 20, 1799 København V

 

Ved køb af billet til forestillingen er der fri adgang til foredraget. Se information om billetpriser og køb nederst på siden.

 

PROGRAM

Kl. 18.00 – 18.45:  DANSETILSKUERENS ABC

 

Dansen har ikke ord. Dansen har heller ikke nødvendigvis en handling. Til gengæld kan danseforestillinger få de mest utrolige følelser og erkendelser frem hos tilskueren. Alligevel er mange lidt tøvende omkring dans. Derfor inviterer Mute Comp. Physical Theatre nu til et foredrag om, hvordan man kan opleve dans. Og husk: Der findes ingen ’rigtig’ måde at opleve dans på. Monna Dithmer er teaterredaktør på dagbladet Politiken, medlem af juryen bag Årets Reumert og hendes ekspertise omhandler særlig dans, performance og visuelt teater.

 

Kl. 18.45 – 20.00:  PAUSE

 

Mellem foredrag og forestilling er der en pause på en time til halvanden, hvor der er mulighed for at købe spise og drikke i Café Elefanten i Dansehallerne. Bord og menu kan reserveres på tlf. 88 810 811

 

Kl. 20.00 – ca. 21.15:  forestilling: MOST TRUTHS ARE SO NAKED

- om hvor langt vi går, når en absolut sandhed har sat sig som et konstant ekko for vores verden.

 

 

 

 

 

I MOST TRUTHS ARE SO NAKED stiller koreograf Kasper Ravnhøj og Mute Comp. Physical Theatre skarpt på det meningssøgende menneske, det basale behov for at tilhøre andre, menneskets manipulerbarhed og også tilbøjelighed ti at lade sig opsluge af en masse eller et ekstremt religiøst fællesskab.

 

BILLETPRIS FOR FOREDRAG OG FORESTILLING:

Køb billetter via www.teaterbilletter.dk: Voksne 125 kr. / Ung: 55 kr. / Ung-gruppe: 40 kr. pr. person u. 25 år og ved køb af minimum 6 billetter. Få mere information om hele arrangementet og billetbestilling på billet@mute-comp.dk. 

 

Køb billetter